Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Kiss András

2011-2012

Riporter, Tények

Kiss András vagyok, 2012-ben végeztem a TV2 Akadémián. Valamikor a középiskolai tanulmányaim befejezése előtt döbbentem rá, hogy a médiában szeretnék majd dolgozni. Ezért az érettségi után elhatároztam, felvételizek a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakára, ahová be is adtam a jelentkezésemet, ám sajnos halasztanom kellett.

Mivel mindig is érdekelt a tévézés, amikor megláttam az akadémia felhívó spotját, azonnal pályáztam is. Mondván, ez is egy médiaiskola, jó lesz ez nekem! Ezt követően fél évvel később már a TV2 egyik szerkesztőségében találtam magam, ahol két hónapig gyakornokoskodtam. Bevallom, a mai napig hálás vagyok az Aktív csapatának, mert olyan kiváló riporterektől, szerkesztőktől tanulhattam meg a szakma fortélyait, akik több éves szakmai múlttal rendelkeznek.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a suli elvégzése után sikerült újságíróként elhelyezkednem különféle médiumoknál, ezután pedig kaptam egy remek lehetőséget, így visszatérhettem a tévézéshez. Jelenleg a Tények és az Aktív csapatát erősítem, mint riporter.


 

2013. május 10. 12:59

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!