Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Sági Nikolett

2013-14. | Sportriporter

Korábban az egri Eszterházy Károly Főiskolán sajátítottam el a rádiózás- és televíziózás elméleti-, illetve gyakorlati alapjait. Eközben volt szerencsém belekóstolni a marketing rendkívül izgalmas világába is, hiszen Coca-Cola Student Brand Manager-ként képviseltem a márkát főiskolánkon.

Ezután jelentkeztem a TV2 Akadémia sportriporter szakára, amelyet idén júniusban végeztem el. A képzés kezdetét követő harmadik hónapban már a Digi Sport Reggeli Start című műsorához kerültem gyakornokként, ahol kilenc hónapig tevékenykedtem.

Fél évvel ezelőtt egy újabb lehetőségre hívta fel figyelmemet a Sportriporter képzés vezető tanára, Kolozsi Ildikó, amelyet ezúton is köszönök neki. Így kerülhettem abba, a rendkívül szerencsés helyzetbe, hogy már a kurzus elvégzése előtt sikerült elhelyezkednem a médiában. Azóta vagyok a Hír24 (Central Médiacsoport) televíziós műsorokkal foglalkozó weboldalának az egyik szerkesztője. A tv.hir24.hu ajánló rovatáért vagyok felelős, írásaimmal töltöm meg a felületet. Úgy gondolom, hogy az én példám is nagyszerűen bizonyítja a TV2 Akadémia nyújtotta lehetőségek sokszínűségét.

 

 

2014. október 22. 9:24

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!