Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Baráti Richárd

2013 | Sportriporter

Már kisgyerekként meghatározó szerepet játszott az életemben a sport, így tudtam, hogy mindenképpen azzal szeretnék foglalkozni.

Amikor megláttam a TV2 Akadémia felhívását, hogy első ízben elindítja sportriporter képzését, úgy gondoltam, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy azt tanuljam, ami egyben szenvedélyem is. Igazán szerencsés vagyok, hiszen már tanulmányaim elején kipróbálhattam magam a Judo Európa-bajnokságon, melyet hamarosan az U19-es férfi kézilabda-világbajnokság követett, ahol a sajtóközpontban szerezhettem további gyakorlatot. Még az Akadémia ideje alatt gyakornokként dolgozhattam a DIGI Sport Sport24 hírműsorában, ahol legfőbb feladatom a napi hírek megírása és szerkesztése volt.

Ezek után esélyt kaptam, hogy a Hír24 sportrovatában szerezzek újságírói tapasztalatot. Vezető tanárom, Kolozsi Ildikó szerint egy sportriporter szinte minden területen megállja helyét, így amikor felhívta figyelmemet egy lehetőségre, azonnal tudtam, hogy ki kell próbálnom magam más témakörben is. Nagy örömömre jelenleg a TV24 csapatát erősítem újságíró-szerkesztőként.

 

 

 

2014. október 28. 10:01

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!