Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

POLLÁK MÁRTON

2014-15. | Sportriporter

Élet az Akadémia után

"Az Akadémia mindkét félévét nagyon szerettem, szuper csoporttársaim voltak, nagy kalandokban volt részünk és Kolozsi Ildi személyében nagyszerű tanárt, mentort, barátot rendelt mellénk a sors. Aki befogadó volt az ő csupaszív tanítására az szerintem olyan alapot kapott, amiből később így vagy úgy, de tőkét lehet kovácsolni az élet bármely területén.

Neki is látott egy szorgos kis csapat ennek a „kovácsolásnak”, és a kisBAJNOK című gyermek (utánpótlás) sportmagazinnál több TV2 Akadémiás társammal egyetemben én is munkát kaptam, mint szerkesztő-riporter.
Forgatásokra jártunk, tudósításokat és interjúkat készítettünk, scripteltünk és vágtunk, szóval nagyon sokrétű és minden szempontból hasznos tapasztalatokat szereztünk immáron élesben is.

Én azonban már nem ezen a projekten dolgozom. Ildi hathatós közreműködésével az m4sport.hu csapatához kerültem, ahol február óta a sporthírek és tudósítások világában élek. Nagyon szeretem ezt a munkát is és úgy érzem, hogy kifejezetten építő közegbe csöppentem, ahol igyekszem rengeteget tanulni, bizonyítani magamnak és meghálálni a megelőlegezett bizalmat.
Március 1-től megbízási szerződéssel dolgozom az m4sport.hu-nál, amely az M4 Sport televízió online felülete, ennél fogva a tv-ben közvetített saját tartalmak megjelenítése az oldalunkon kulcsfontosságú, hiszen így tudunk exkluzív anyagokkal szolgálni olvasóinknak. Így nap, mint nap saját tartalmakat gyártunk, valamint kiemelt figyelemmel követjük a magyar sportot és természetesen az érdekes, hangsúlyos külföldi sporteseményekről, hírekről is beszámolunk.

Mivel hírverseny van, így egyszerre több oldalt is megnyitok, és azokon szörfözöm, hogy lehetőség szerint a konkurenciát és az MTI-t is megelőzve olyan témákra bukkanjak, melyek érdekesek és/vagy fontosak. Aztán ha megvan a téma, akkor nem meglepő módon jól meg is kell írni, ráadásul gyorsan és nagyon precízen.

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, bőven van még hova fejlődnöm, de tudom, hogy a saját szorgalmam, valamint Ildi legelső órájának egyik alaptézise elvezethet a sikerhez, ez pedig az alázat."

 

 

2016. március 10. 10:29

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!