Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

DULIN TÍMEA

2013-14. | Sportriporter

 

"Az egyik óránkon azt kérték tőlünk, írjuk le két sorban, hogy mit jelent számunkra a TV2 Akadémia.

„A Tv2 Akadémia a jövőm kapujának kulcsát adja a kezembe. Az már az én szorgalmamon, kreativitásomon és tehetségemen múlik, hogy milyen ajtókat tudok kinyitni vele. „

Hallgatóként ezt írtam. Ha most kellene választ adnom erre a kérdésre, akkor is ugyanezeket a szavakat írnám le.

 

 

 

Miután elvégeztem a két félévet, a FEM3Café munkatársaként kezdtem el dolgozni. Közel állt hozzám a műfaj, élveztem, hogy egy élő műsor elképesztő pörgésében veszek részt nap, mint nap. Időközben a sors egy új lehetőséget tárt elém, a Vasovski Symphonic szuperprodukció egyik munkatársa lettem, ahol többek között cikkek és különböző médiamegjelenésre szánt anyagok írása volt a feladatom. Ugyan ez nem televíziós munka,de kiválóan tudtam kamatoztatni a TV2 Akadémián szerzett írás tudásomat.

Ezt követően a Sportriporter szak vezető tanára, Kolozsi Ildikó által eljutottam egy castingra, ahol én bizonyultam a legjobbnak a lányok közül, így most a kisBAJNOK című magazinműsor műsorvezetőjeként dolgozom az M4 csatornánál.

Örömmel emlékszem vissza minden percére az Akadémiás éveimnek, nem csak azért, mert mindig elismerő szavakkal szóltak rólam az órai feladatok során a tanárok, hanem azért is, mert bebizonyosodott, a TV2 Akadémia tényleg a kezembe adta a kulcsot, és addig nyitogatom vele az ajtókat, amíg el nem érek a célomig.

 

2016. március 9. 10:48

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!