Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

EPER MÁRTON

2014-15. | Sportriporter

Életem eddigi alakulásában az Akadémia elvégzése fontos szerepet játszott. Bármennyire érdekes, soha nem gondolkoztam azon, hogy a sport és a média világában fogok dolgozni. Családom unszolására iratkoztam be a TV2 Akadémia Sportriporter szakára, ahol Kolozsi Ildikó vezető tanárnak hála nagyon hamar szerelmes lettem a szakmába.
Az a tudás, tapasztalat, pörgés és az, hogy beszéli a fiatalok nyelvét elég volt arra, hogy elhatározzam én is szeretnék ebben részt venni és mindent megtettem annak érdekében, hogy a lehető legtöbb tudást magamba szívjam a két félév alatt.

Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis egy remek osztályba kerültem, ahol csak kellemes órákra, feladatokra emlékszem vissza. A lexikális tudás mellett, amit még Ildi megtanított az nem más mint a szorgalom. Szokták mondani, hogy a szorgalom olyan, mint a jó szél: előre hajtja az embert. Frázisnak hangzik, de valóban hatalmas kulcsa az egésznek, függetlenül attól, hogy mit csinál az ember.
Már az akadémia évei alatt lehetőségem volt a DIGI sporton közvetíteni a hozzám közelálló hazai díjugratás nagyobb eseményeit. Majd szintén Ildinek hála eljutottam a kisBAJNOK című magazinműsorba, ahol jelenleg műsorvezetőként tevékenykedem az M4 sportcsatornán. Bár kommentátornak indultam, nagyon élvezem a mostani szerepkört, hiszen amellett, hogy nagyszerű szakmai kihívás, számos egykori vagy még aktív olimpikonnal, válogatott sportolóval találkozok, akitől csak tanulni lehet.
Ha három dolgot kellene tanácsolnom azoknak, akik most kezdik az Akadémiát, azt mondanám: munka, munka, munka, mert bár közhely, de tényleg van gyümölcse...
 

2016. március 13. 15:50

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!