Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Képzések / Sorozatíró

A TV2 Akadémia bejelentett felnőttképzés, felnőttképzési tevékenységet folytat, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben az azonosítója: B/2020/001174.

 

Ha igazán kreatív embernek tartod magad, de eddig nem hagytad szárnyalni a fantáziádat, akkor itt az ideje, hogy szabadon engedd a képzeletedet, tudásodat. ÚJ TANFOLYAM INDUL A TV2 AKADÉMIÁN! Jelentkezz és tanulj forgatókönyvírást a legjobbaktól!

A kurzus vezető tanára: Divinyi Réka dramaturg és forgatókönyvíró (Valami Amerika 2. és 3. / Szabadság, szerelem / Barátok közt / Csak szex és más semmi).

A program egy intenzív szakmai képzés után gyakornoki állást kínál a TV2 aktuálisan futó fikciós sorozataiban. Szakirányú végzettség, és szakmai tapasztalat nem kötelező, de előnyt jelent.


Felvételi eljárás a következő lesz (első lépésként csak a TV2 Akadémia honlapján található jelentkezési lapot kell kitölteni):


1. forduló (írásbeli)
beküldendő dokumentumok:
- Önéletrajz
- Motivációs levél
- Saját, eredeti sorozat ötlet szinopszisa
- Ismert (TV2-es) sorozat 3 jeleneték megírása megadott storyline alapján
- Ismert TV2-es sorozat storyline-jának folytatása megadott előzmények alapján.

2. forduló (szóbeli)
Az első fordulón sikerrel szereplő jelentkezőkkel a mentorok szóbeli meghallgatást tartanak. Vizsgálják majd a jelentkező sorozatokban való jártasságát, elkötelezettségét, kreativitását.

3. forduló (workshop)
A második fordulón sikerrel szerepelő jelentkezőknek a mentorok egy napos workshopot tartanak. A workshopon gyakorlati és csoportos feladatokon keresztül vizsgáljuk a kreativitást és a csapatmunkára való alkalmasságot.

Oktatás:
A felvételi eljárásban kiválasztott hallgatók (max. 10 fő) intenzív kurzuson vesznek részt: heti 3 nap (heti 12 óra).  A képzés fő célja az elméleti oktatáson kívül, a hallgatók írás készségének tesztelése és fejlesztése gyakorlati feladatok által.

Képzés díja:

600.000 forint + Áfa (bruttó 762.000 forint)

A tandíjat három részletben lehet fizetni.

Jelentkezési határidő: 2021.11.30.


JELENTKEZÉSI LAP »


KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!