Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Képzések / Televíziós szerkesztő, riporter képzés

Televíziós szerkesztő, riporter képzés

A szerkesztő és riporter szakmát nem lehet csak könyvből megtanulni. Sőt! Ha igazi tévés akarsz lenni, akkor értened, érezned, tudnod kell, hogy az ötletedet, "témádat", hogyan valósítsd meg a gyakorlatban. Egyáltalán hogy kell kutatni, szervezni, szerkeszteni, forgatni, kérdezni, szöveget írni és vágni. No és milyen a stúdiómunka, hogyan épül fel egy szerkesztőség, ahol mindenkinek pontos, személyre szabott feladata van, ahol szerkesztő, riporter, rendező, operatőr, technikus és vágó fél szavakból is megérti egymást.

Szerkesztő- riporternek lenni a szakma egyik csúcsa, egy igazi kaland nap, mint nap, de csak akkor élvezheted igazán, ha profi vagy.

Ehhez nyújt segítséget a TV2 Akadémia, ahol a televíziós műfajok, riporteri, szerkesztői, operatőri, és vágói alapismeretek mellett rengeteg "éles bevetésen", műhelymunkákon, szerkesztőségi gyakorlaton vehetsz részt. Itt megtapasztalhatod, hogy reggel héttől este hétig, hétfőtől vasárnapig hogyan lesz egy rövid hírből, egy kreatív ötletből, vagy egy személyes történetből televízió műsor. Átélheted,hogy milyen a jó stábmunka, hogyan dolgozik egy nagy show, quiz, hír és magazin műsor csapata.

Pörgős életünk van, az biztos! Ha beleszagolsz, megszereted, és ha megtanulod, sikered is lesz.
Reményeink szerint azt is megérted majd, hogy szerkesztő-riporternek lenni nagy felelősség, hiszen a nézőknek, az interjúalanyaidnak, a műsoraid szereplőinek az igazsággal tartozol. Szóval a szerkesztő és riporter szakmát nem lehet, csak könyvből megtanulni. Sőt!

A képzés tanárai: Ligeti László, Kadlecsek Krisztián, Adler László, Somogyi Dóra, Szűcs Dorottya, Zele Krisztina, Árva László, Sinkó Erika, Gáspár Ágnes, Kőhegyi Anna, Tóth Tamás Antal, Milus Mariann és Ordasi Zsolt.

Tantárgyak:

 

A képzés helyszíne:

1145 Budapst Róna utca 174.; 1039 Budapest Kelta utca 2.

Az órák menete heti rendszerességgel:

péntek 17.00 - 21.00, szombat 9.00 -13.00 között vagy délután zajlanak

 

A képzés díja egyösszegű befizetés esetén (5%-os kedvezménnyel): 470.535,- Ft

( két féléves tandíj befizetés esetén: egy félév: Bruttó 247.650,- Ft )

 

A képzés megkezdésének feltétele:

 

JELENTKEZÉSI LAP

 

 

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2019 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!