Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Kapunyitási Pánik Fesztivál

Augusztus 1-2-3., Akvárium Klub

A „Quarterlife crisis”, vagyis kapunyitási pánik 21-35 éves korosztályt érintő válság. A köztudatban az él a fiatalokról, hogy nincs semmi gondjuk, hiszen előttük az egész élet. A kapunyitási pánikban szenvedőknél épp ez a probléma: a rájuk váró rengeteg döntés és kérdés az iskola után/közben, de még az igazi munkavállalás előtt.
 

Ezeknek a fiataloknak (is) lehetőséget kínál a TV2 Akadémia szakmai képzési- és a TV2 gyakornoki programja: képzéseink a szakma főként gyakorlati részére tanítja meg a hallgatókat, míg a gyakornoki programunkba a főiskolai/egyetemi nappali tagozatos diákok szerezhetnek értékes tapasztalatot ahhoz, hogy főállású munkavállalók legyenek.
 

A TV2 standnál a bátrabbak kipróbálhatják magukat riporterként, a kevésbé exhibicionisták a TV2-ről tölthetnek ki egy kvízt, aminek a helyes megfejtéséért TV2-s stressz-kockát kapnak, csak hogy ezzel is enyhítsék a pánik-érzést.
 

A Kapunyitási Pánik Fesztivál augusztus 1-2-3-án szeretettel vár minden érdeklődőt az Akvárium Klub feletti füves területen (Budapest, Erzsébet tér 14.) !
 

2013. augusztus 5. 10:59

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!