Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Beköszöntött a nyár A TV2 Akadémiára

Sikeresen letették első féléves vizsgáikat a TV2 Akadémia hallgatói

Műsorvezető szakon a féléves gyakorlati vizsga idén is a Mokka stúdióban zajlott, valódi stúdiófeltételek között olyan interjúalanyokkal, mint Németh Lajos vagy Éden Loki. Az interjúalanyokat a diákok kérték fel, ki-ki a maga érdeklődési köre szerint. A beszélgetés témáját és a kérdéseket is ők írták meg, mintegy féléves gyakorlás és felkészülés után. A vizsga részleteit az Aktív riportjából tudhatjátok meg, és remélhetőleg az év végi vizsgát ismét élőben követhetjük majd!

A riportokat vezetőtanáruk, Amin-Váczi Virág értékelte, aki az idei évfolyam teljesítményével is meg volt elégedve.

46 első féléves és 16 második féléves, azaz végzős sportriporter hallgatónk együttműködő partnerünk, a DIGI Sport stúdiójában vizsgázott, ahol Kiel - Veszprém kézilabda meccset és Barca-Bilbao focimeccset közvetítettek, méghozzá élőben.

Vizsgájuk két részből állt, először egy 1 perces hangalámondást készítettek, majd jött az élő megmérettetés, melynek során 5 percet közvetítettek a meccsekből egymást váltva. Teljesítményüket dr. Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője és vezetőtanáruk, Kolozsi Ildikó értékelte.

Televíziós szerkesztő- riporter és újságíró szakos hallgatóink is letudták írásbeli vizsgáikat, gyakorlati jártasságuk bizonyítására pedig leadták a vizsgaújságot, és riportjaikat, melyet különböző aktuális témákban készítettek. Az egyelőre mobiltelefon segítségével készült 5 perces riportokat a szak tanárai, azaz a TV2 vezető riporterei értékelték.

Gratulálunk a sikeres félév teljesítéséhez, és szép nyarat kívánunk minden hallgatónak!
 

2015. június 9. 14:48

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2019 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!