Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Gulybán Viktor

A Tények csapat vágója

"Érettségi után a TV2 műsorában láttam meg az Akadémia hirdetését, melyre azonnal felfigyeltem és eldöntöttem, hogy jelentkezem az először induló vágó szakra.

Sikeres felvételi után a sok új ismeret elsajátításával, s a gyakorlatokon szerzett tapasztalatokat követően, a félév elteltével sikeres vizsgát tettem. A félévi vizsgát a nyári gyakorlat követte. Ez idő alatt megismerkedtem az ott dolgozó emberekkel, akiknek nagyon sokat köszönhetek, hiszen rengeteg újabb ismeretekkel, tapasztalatokkal gazdagították tudásomat. Úgy érzem sikerült beilleszkednem és a munka mellet új barátokat is sikerült szereznem. Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni, hogy mindig kitűnő hangulatban teltek el a napok, mert a fegyelem mellett a poén és a jó hangulat sem maradt el.

A gyakornoki munka után újabb lehetőséget kaptam, ami egybe vágott jövőbeli elképzelésemmel és örömmel elfogadtam. Jelenleg a Tények vágó csapatát erősítem, ahol hangkeveréssel és az anyagok betöltésével valamint a hibák korrigálásával foglalkozom. Azóta is igyekszem legjobb tudásom szerint bizonyítani és kamatoztatni az itt megszerzett tudásomat és tapasztalataimat.

Mindennap örömmel érkezem ide, mert tudom, hogy egy remek társaság vár és egy jó csapatban dolgozhatok. Örülök, hogy ide jelentkeztem, és ma már ennek a remek csapatnak tagja lehetek én is!"

         

 

 

2016. október 10. 10:45

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2022 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!