Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Brehovszki Anita

A TV2 Akadémiával egy régi álmom válik és vált valóra.
Azzal, hogy 2016 februárjában bekerültem a TV2 Akadémia műsorvezető szakára, úgy érzem, hogy új lehetőségek adódtak az életemben és új kapuk nyíltak meg előttem.
Az Akadémián a műsorvezető szak egyik legnagyobb előnye, hogy a TV2 stúdióiban is kipróbálhatjuk magunkat és betekinthetünk a kulisszák mögé.

A szakmát leginkább a gyakorlatban lehet megtanulni.Éppen ezért már 2016 áprilisában jelentkeztem gyakorlatra a „Magellán” című műsorhoz. Az akkori munkám miatt annál a műsornál, sajnos rövid időt tölthettem el. De ez idő alatt is betekinthettem, hogyan készül egy nagyszabású tudományos és ismeretterjesztő magazinműsor. A „Magellán” után a „Tények” című napi hírműsorhoz jelentkeztem. Én lehettem az az egyik szerencsés, akit kiválasztottak arra, hogy hat hetet eltölthet a szerkesztőségben, mint gyakornok. Aztán a hat hétből tizenkettő lett, majd végül itt maradhattam riporterként és most már én is a csapat része lehetek, ami nagy örömmel tölt el.

A TV2-nél és ebben a szerkesztőségben minden nap egy új kihívás, hiszen minden nap új témát kell feldolgozni, éppen emiatt színes és érdekes ez a szakma. Nagyon sokat kell még tanulnom, fejlődnöm és úgy gondolom, ebben a szerkesztőségben van erre leginkább lehetőség. Szeretem a munkát, hiszen jó, hogy minden nap valami újat alkothatok.

2016. november 22. 14:46

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2022 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!