Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Rólunk

       

A TV2 Akadémia 2009 óta indítja televíziós szerkesztő-riporter képzését, ahol a diákok első kézből a TV2-csoport legkiválóbb munkatársaitól és külsős óraadó tanárainktól tanulhatják meg a szerkesztői és riporteri munka csínnyát-bínnyát. Az indulás óta számos szakember végzett nálunk, és a képzés hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az itt végzett diákok közül sokan a TV2-nél, vagy más médiumnál kaptak munkát. Erről az Archívum Sikerek az Akadémián - Akadémisták a médiában és a Mesterségem címere menüpont alatt olvashatsz.

Az elméleti képzés mellett a TV2 Akadémia erősségét a gyakorlatorientáltság biztosítja. Az elméleti alapozás után a képzésben résztvevők számára folyamatos gyakorlati lehetőséget biztosítunk a TV2 különböző szerkesztőségeiben, vagy akár a TV2 számára készülő, külső gyártású produkciókban is. A szakmai tapasztalat és ismeretség birtokában pedig könnyebben mozognak majd a későbbiekben a médiaszakmában.

A több éves sikerre alapozva döntött úgy a TV2 Akadémia vezetése, hogy bővíti képzési palettáját, együttműködő partnerek bevonásával a média különböző területeiről (online, sport), hogy biztosítsa a szakma legmegfelelőbb utánpótlását. Az intézményben a képzésben résztvevő médiumok legkiválóbb szakemberei oktatnak, adják át tudásukat.

Tanáraink között olyan gyakorló médiaszakembereket tudhatunk, mint például Kadlecsek Krisztián, Somogyi Dóra, Andor Éva, Stohl Luca, Váczi Gergő, Kolozsi Ildikó és Sipőcz József, valamint számos más médiaszakember.

 

 

A TV2 Akadémián 2014-től a már méltán népszerű szerkesztő-riporter képzésünket műsorvezetői és sportriporteri képzéssl bővítettük, így ezeket is tanulhatják azok, akik minket választanak.

A műsorvezető és szerkesztő-riporter  képzésünk vezető tanára Kadlecsek Krisztián. A képzésben résztvevők olyan ismeretekre tesznek szert, amivel akár egy szerkesztőségben is megállják a helyüket, ugyanakkor magabiztos tudással rendelkeznek a műsorvezetésről és kamera előtti viselkedésről, kommunikációról. Az elméleti és gyakorlati oktatásban gyakorló műsorvezetők és főszerkesztők, riporterek, valamint a legsikeresebb TV2-n futó műsorok producerei adják át elméleti és gyakorlati tudásukat a jövő műsorvezetőinek.

Sportriporter  képzésünk vezető tanára Kolozsi Ildikó. A gyakorlatra épülő képzés ideje alatt a hallgatók megtanulják a sportújságírás alapjait, közvetítenek, riportokat készítenek, tudósítanak, szerkesztenek és műsort vezetnek. Mindezt profi környezetben, profi tanárok segítségével sajátíthatják el a diákok.

2020. szeptemberében Műsorvezető és szerkesztő-riporter, valamint Sportriporter képzések közül választhatnak az akadémiára jelentkezők.

 

További információkért kövesd a TV2 Akadémia híreit a facebook oldalunkon.

 

    

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2021 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!