BLOGÍRÁS

Először a TV2 Akadémián! Ne maradj le, helyek limitált számban!

A 2016-ban induló képzésünkre ITT jelentkezhetsz. Részleteket a képzésről ITT találsz.

Akiktől biztosan tanulhatsz nálunk:

Vezető tanárok:

Ruttner Kata
Az Aktív és a Tények riportere, az infotainment televíziózás mestere.
2012 óta vezeti katARTik címmel életmód, egészség témakörben blogját, jelszavai a „slow life, művészet, design, harmónia.” A blog Facebook oldalán, már több mint 5000 lájkolóval bír, blogjának beindítása óta pedig több mint négyszázezres lapletöltést ért el. Cikkei rendszeresen megjelennek az Indexen és az Index2-n, gyakori interjúalany blogolás és blog témában.

 

 

Zsemlye Anita
2005 februárjában csatlakozott a TV2 csapatához, online szerkesztőként. 2008-tól felelős szerkesztője, majd 2010-től főszerkesztője lett annak a szerkesztőségnek, amely a TV2 Csoport valamennyi online felületét menedzseli. Csapata a naponta több százezer oldalletöltést produkáló TV2.hu mellett a TV2 hivatalos Facebook- oldalait, Youtube- csatornáját, Twitter és Instagram oldalát is gondozza. A közösségi oldalakon több mint 1 500 000 millió kedvelést tudhat magáénak a TV2.

 


 Előadók:

 

Kolozsi Ildikó
Nívó- és Ezüsttoll-díjas újságíró. Tizenhat évig az első magyar magán hírügynökség, a MobilPress főszerkesztője, a média minden területén kipróbálta már magát. jelenleg szabadúszó, író, az elmúlt években a legnagyobb sportesemények sajtóreferense volt.
Oktatással 16 éve foglalkozik, hisz abban, hogy a kapuk akkor nyílnak ki a tehetséges fiatalok előtt, ha azok emberileg határozottá és szakmailag magabiztossá válnak.
 

 

Oravecz Nóra
Blogger, 6-szoros bestseller író, világutazó, blogja témájában teltházas előadásokat tart. Több, mint 160 ezres követőtáborral bír csak a legnagyobb közösségi oldalon, blogbejegyzései több százezer emberhez jutnak el nap, mint nap, bejegyzései témája alapján rendszeresen hívják reggeli műsorokba. Saját oldalán kívül a Huffington Postnak is ír, a Bridge Budapest ösztöndíjasaként 3 hónapot töltött az Egyesült Államokban, ahova azóta is visszajár, hogy a legjobbaktól tanulhasson. Amit eltervez, azt meg is valósítja. És hogy hogyan csinálja?

 Erről is képet kaphatsz az óráján.

 

 

Harle Tamás (56) író, újságíró, könyvkiadószerzőként, szerkesztőként, valamint kiadóként több tucat könyv megjelenésében vett részt. Első dokumentumregénye Az utolsó 26 óra címmel a tragikus körülmények között elhunyt autóversenyző, Kesjár Csaba életét dolgozza fel, míg az eddigi utolsó nagy önálló munkája, Az újságírás mestersége és művészete című, 400 oldalas kötet ma már egyetemeken és főiskolákon is kötelező olvasmány.A kilencvenes évektől elkezdve televíziós műsorok vezetője és producere, az 1 nap 1 szó című sorozatáért 2003-ban a Magyar Televízió Nívódíját kapta. Emellett olimpiai könyveiért a Magyar Olimpiai Bizottság Nívódíjasa. 2014 óta rádióműsorokat vezet, a Sportexpressz című brand megalapítója, főszerkesztője.Jelenleg a TV2 Akadémia vezető tanára, a Magyar Újságíró Szövetség tagfelvételi bizottságának tagja.