Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Becsöngettek a TV2 Akadémián

A TV2 Akadémia mind a négy szakán elindult a félév

A 2014. szeptember 16-i Mokka vendégei Yvonne Dederick, a TV2 tulajdonos - ügyvezető igazgatója ésImre Andrea, az Akadémia Operatív vezetője és a TV2 HR menedzsere voltak.

A fiatal tehetségeket keres a TV2 Csoport – ahol jó dolgozni 
Elindult az őszi félév a TV2 Akadémián


Yvonne Dederick hangsúlyozta, hogy az intézmény elsődleges célja az utánpótlás-nevelés. Jelenleg négy szakon tanulhatnak a hallgatók. A televíziós szerkesztő, riporter és a műsorvezető képzés mellett, a tavalyi évben újságíró és sportriporter szakon is elindult a képzés. Imre Andrea elárulta, a legjobb szakmai vezetőkkel dolgoznak együtt ezeken a területeken is, mint a DIGI Sport, vagy a Ringier Kiadó, ahol a hallgatók gyakorlati időt is eltölthetnek. A statisztika szerint a képzésen végzettek legalább húsz százaléka tud elhelyezkedni a csatornánál, vagy a csatornának gyártó produkciós cégeknél. Vannak, akik azonnal munkát kapnak.

Azonban nemcsak a szerkesztőségekben fontos a fiatal tehetségek vonzása, hanem a vállalat olyan üzleti területein, mint a pénzügy, értékesítés, vagy éppen az üzletfejlesztés. Ezt támogatja a TV2 gyakornoki programja, amelyre a HR osztályon keresztül lehet jelentkezni. Fontos, hogy a szakmai ismeretek mellett a gyakorlati idejük alatt a cégkultúrába is bepillantást nyerjenek a hallgatók, és igazi csapatjátékosként segítség a csoportjuk munkáját.

Yvonne Dederick egy friss felmérést is ismertetett, mely szerint a TV2 Cégcsoportban 73% az elkötelezettségi arány, ami jóval az átlag felett áll. Eszerint a dolgozók elkötelezettek a vállalat felé, szeretnek a cégcsoportnál dolgozni, és ennek köszönhetően a munkateljesítmény is magas.

 

 

 

 

 

 

2014. szeptember 30. 15:50

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)

2019 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!