Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Balatoni Kitti beszámolója

Televíziós szerkesztő-riporter 2015

A TV2 Akadémia ideje alatt, Kitti számos szerkesztőségben fejleszthette tudását. A kemény munka és a sikeres vizsga eredményeképpen, Kitti, ma már a Tények.hu szerkesztőségében kamatoztatja tudását. 

"Egy év alatt számtalan élménnyel gazdagodtam a TV2 Akadémián, a legtöbbet a gyakorlatok alatt szereztem. A Mokkában kezdtem, majd voltam a Babavilágban, újra a Mokkában, végül a képzés vége felé közeledve állást ajánlottak a Tények.hu-nál, aminek nagyon örültem.


Minden gyakorlati helyen eltöltött idő mást adott, mindegyiket másért szerettem, de különösen nagy élmény volt, amikor a műsorvezetők az általam írt szöveget mondták az adásban, vagy amikor az általam készített riportokat láttam a TV-ben. Ahogy az is, amikor megtaláltam a nevemmel ellátott mézeskalácsot a Tények karácsonyfáján. :)

Arra is szívesen emlékszem vissza, amikor részt vehettünk a Sztárban sztár forgatásán. Örülök, hogy az Akadémián barátságok is kötődtek, és persze annak, hogy a párommal csináltuk végig, aki műsorvezető szakon tanult."
 

2016. január 28. 14:02

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2022 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!