Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

Nyílt nap 2015

Összefoglaló a nyílt nap eseményeiről

Már a jelentkezési számok is kimagaslóak, műsorvezető képzésünkre például több mint tízszeres a túljelentkezés (15 helyre 170 diák szeretne bejutni), és hasonlóan magas részvétellel zajlott a szombati TV2 Akadémia nyílt nap is.

Szombat délelőtt lelkes, a média iránt érdeklődő tanulni vágyó fiatal érkezett a Mafilm udvarra. A TV2 Akadémia nyílt napját 11.00 – 14.00 között tartottuk, ahol hatalmas érdeklődés mellett közel kétszázan voltak kíváncsiak képzéseinkre. A szakok bemutatásában vezető tanáraink és volt diákjaink vettek részt, akik az általános tájékoztatás után igyekeztek válaszolni a felmerülő kérdésekre a volt diák szemével is.

A nyílt nap a sportriporter és újságíró képzések bemutatásával kezdődött a Vetítőteremben, ahol Kolozsi Ildikó, a két képzés vezető tanára mellett együttműködő partnereink részéről érkezett oktatóink is részt vettek. A DIGI Sportból így dr. Faragó András, a sportcsatornák főszerkesztője, gyakorlati vezető tanár, a Mediaworks köreiből pedig Trencsényi Zoltán, a Népszabadság Magazin alapító-szerkesztője beszéltek a képzésekről és tapasztalataikról.

A nagy érdeklődés miatt ezzel párhuzamosan az aulában is folyt az általános tájékoztató. Itt Imre Andrea, a TV2 Akadémia igazgatója mellett Andor Éva és Vörös Tamás, vezető tanárok várták az érdeklődőket, akik a nyílt nap második felében a Vetítőteremben folytatták a műsorvezető és televíziós szerkesztő-riporter képzések bemutatását. A szekcióban végzett hallgatók, akik már szerkesztőségeink munkatársai meséltek a televíziós munka mindennapjairól és az ide vezető útról.

A rendezvény sikere és a beérkező jelentkezések magas száma is mutatja, hogy a TV2 Akadémia mára valóban ismert és elismert képzőintézménnyé nőtte ki magát.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a nap megvalósulásához!

2015. november 24. 15:14

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2022 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!