Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum
Rólunk Képzések Hírek Jelentkezés Videók Tanáraink Kapcsolat Archívum

TV2 Akadémia-Nyílt Nap 2018

A Ti szemszögetekből

Nyílt Nap 2018

 

2018. november 8-án megrendezésre került a TV2 Akadémia Nyílt Napja.

2019. februárjában induló képzéseinkről kaptak tájékoztatást az érdeklődők Váczi Gergely, Joshi Bharat, Vitányi Judit, Kolozsi Ildikó, Baumstark Tibor, Hrutka János, Matuz Krisztián, Somogyi Dóra, Szűcs Dorottya, Zele Krisztina, Adler László, Ligeti László és Kadlecsek Krisztián tanáraink és volt akadémisták közreműködésével.

Az esemény egy gyárlátogatással zárult, ahol betekintést nyerhettek a résztvevők a TV2 Székház különböző területeire.

 

A Tanulmányi Osztály több visszajelzést kapott, melyekből néhányat alább olvashattok:

 

"A mai Nyílt nap számomra zseniális volt. Minden információt megkaptam, amely nem volt elég egyértelmű, és érdekelt, az egyes szakokról. Már eddig is biztos voltam benne, hogy ide szeretnék jelentkezni, és szeretném megtanulni a médiában való szereplés minden szépségét, azonban ez a pár óra a Nyílt napon, ezt tovább erősítette bennem! Köszönöm, minden pillanatát ennek a szép estének!:)" - Porubský Zsolt

 

"Őszintén megvallva számomra ez a 3 óra volt maga a mennyország!
Gyermekkori álmom az, hogy médiában dolgozzak olyan szinten, hogy képzeletbeli televízió csatornám volt gyermekként, melyben a reggeli műsorok és a reality-k műsorvezetését játszottam le fejben.
Idén év eleje óta kisebb lehetőségek árán ki is próbálhattam magam, amiért örök hálám a Jóban rosszban és a Korhatáros szerelem produkció munkatársainak. Viszont a mai nap... annak ellenére, hogy egy 22 órás munkán vagyok túl és eléggé elvagyok fáradva... MINDENT kompenzált.
AZT ÉRZEM, HOGY HAZA ÉRKEZTEM!!!
Valamint annak ellenére, hogy egy piacvezető tv munkatársaival tölthettünk egy kellemes délutánt, annak ellenére mindannyian maximális alázattal beszéltetek magáról a munka szeretetéről. Öröm volt hallgatni minden mondatát.
EGYSZERŰEN IMÁDOM. BÍZOM BENNE, HOGY A KÖZEL JÖVŐBEN ÉN IS INSPIRÁLHATOK SOKAKAT!
Szeretnék ennek a csapatnak a tagjává válni! ;)
Minden tiszteletem a tietek.
Köszönök mindent!" - Jankovits Márk 

 

"Nagyon vártam már a nyílt napot, tudtam, hogy biztosan nagyon szuper és érdekes lesz, de sikerült felülmúlni minden elképzelésemet.
A tanárok eszméletlenül profik voltak, kérdezni is alig lehetett, hiszen olyan jól elmondtak mindent. Érdekesen, és eszméletlen gyorsan eltelt ez a pár óra, ami egy percig sem volt unalmas.
Le a kalappal a tanári “kar” előtt. Teljesen meggyőződtem róla, hogy ha ide jelentkezek, (-és reményeim szerint felvételt nyerek), egy profi képzést kaphatok , amit a jövőben tudok majd kamatoztatni." - Danis Elza

 

"A nyílt napot pozitívan tudnám értékelni. Rendkívül informális volt, tetszett, hogy megismerkedhettünk az oktatókkal, és a hallgatókkal is egyaránt. Számomra a csúszás sem jelentett problémát, szívesen hallgattam volna még hosszabban is az előadásokat... :)
A stúdió bejárást pedig "hab a tortán"-ként értékelném. :)
Szóval csak így tovább, és könnyen előfordulhat, hogy jövőre ismét találkozunk... :)
Addig is hadd kívánjak a csapatnak előre is Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt! :)" - Molnár Tamás

 

"Köszönjük nektek és a csapatnak a tegnapi nyílt nap lehetőségét. Nagyon jól éreztük magunkat veletek. Teljes képet kaptunk arról, hogy mi várható, ha az akadémia hallgatója vagy. Biztosítottak minket arról, hogy profi képzés várható profi, intelligens szakemberektől. A körbevezetés belátást engedett annak, aki ezen a területen szeretne elhelyezkedni. Köszönjük a kedves körbevezetést. Engem a sportvonal érdekel, hiszen 17 éves korom óta ebben a közegben mozgok. De nyitott vagyok mindenre. Engem abszolút meggyőztetek tegnap. Küldök egy fotót, ahol szerintem jó "helyen" vagyok! - Dobos Éva Mariann

"A fogadtatástól kezdve, a szervezésig, a kedves hozzáállás, tájékoztatás szuperré tette az Akadémia Nyílt Napot!
Ezen kívül természetesen köszönet a tanároknak, vendégeknek és a körbevezető kollégáknak is azért, hogy most azt mondhassam: nagyon tetszik a közeg, a hozzáállás, a lelkesedés mindannyiunktól a szakma iránt - és talán irántunk is!
Elég hamar eldőlt a tegnap este során, hogy jelentkezem a következő tanév képzésére.
Köszönet a közreműködésért! " - Szabó Adrienn
 

 

Köszönjük a részvételt!

2018. november 12. 10:05

KÉPZŐINTÉZMÉNY: TV2 ZRT. – 1145-BUDAPEST, RÓNA UTCA 174.
(KSH SZÁM: 24802882-6420-113-01)
FELNŐTTKÉPZÉSI RENDSZER AZONOSÍTÓJA: B/2020/001174

2022 TV2 ZRT.
POWERED BY NEOPORT CORE CMSÜdvözöljük a honlapján!

Oldalunkon a TV2 Akadémia által
indított képzésekről tájékozódhat!