Rólunk
Szolgáltatások Tanáraink
Jelentkezés
Kapcsolat
Rólunk
Szolgáltatások
Felnőttképzések Nyilvános előadások Online tananyag Egyedi továbbképzések
Tanáraink
Jelentkezés
Közösség
Bemutatkozunk

 A TV2 Akadémia bejelentett felnőttképzés, felnőttképzési tevékenységet folytat, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben az azonosítója: B/2020/001174.

A TV2 Akadémia 2009 óta indítja televíziós szerkesztő-riporter képzését, azóta diákjaink első kézből, a TV2 Csoport legkiválóbb munkatársaitól és külsős óraadó tanároktól tanulhatják meg a szerkesztői és riporteri munka alapjait, professzionális elsajátítását. Az indulás óta számos szakember végzett nálunk, és a képzés hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az itt végzett diákok közül sokan a TV2-nél, vagy más médiumnál kaptak munkát.

Az elméleti képzés mellett a TV2 Akadémia erősségét a gyakorlatorientáltság biztosítja. Az elméleti alapozás után diákjaink folyamatos gyakorlati lehetőséget kapnak a TV2 különböző szerkesztőségeiben vagy a TV2 számára készülő külső gyártású produkciókban is. Célunk, hogy a tanfolyam résztvevői a szakmai tapasztalattal és ismeretséggel a későbbiekben könnyebben mozogjanak a médiaszakmában.

A TV2 Akadémián a népszerű szerkesztő-riporter képzés 2014-ben műsorvezetői és sportriporteri tanfolyamokkal bővült. Azóta együttműködő partnerek bevonásával a média különböző területeire (online, sport) biztosítjuk a hivatásos szakmai utánpótlást. 

Az intézményben a képzésben résztvevő médiumok legkiválóbb szakemberei oktatnak, adják át tudásukat. Tanáraink között olyan gyakorló média szakembereket tudhatunk, mint például Kadlecsek Krisztián,  Kolozsi Ildikó, Ligeti László, Pachmann Péter, Sipőcz József, Somogyi Dóra, Szűcs Dorottya, , Zele Krisztina. Az elméleti és gyakorlati oktatásban számos más médiaszakember, gyakorló műsorvezetők és főszerkesztők, riporterek, valamint a legsikeresebb TV2-n futó műsorok producerei adják át elméleti és gyakorlati tudásukat a jövő műsorvezetőinek.

A TV2 Akadémia Műsorvezető és szerkesztő-riporter képzésének osztályfőnökei Kadlecsek Krisztián és Zele Krisztina.

A képzésben résztvevők magabiztos tudást szereznek műsorvezetésről, kamera előtti viselkedésről és kommunikációról, amelyekkel bármelyik szerkesztőségben megállják a helyüket.

A TV2 Akadémia Sportriporter képzésének vezető tanára Kolozsi Ildikó. A főként gyakorlatra épülő képzés ideje alatt a hallgatók megtanulják a sportújságírás alapjait, közvetítenek, riportokat készítenek, tudósítanak, szerkesztenek és műsort vezetnek. A diákok mindezt a tudást profi környezetben, tapasztalt és elismert tanárok segítségével sajátíthatják el, mint például Harle Tamás, Sipőcz József.

2023. szeptemberben a következő képzések indulnak a TV2 Akadémián: Műsorvezető és szerkesztő-riporter, Sportriporter, Online szerkesztő-riporter, Stúdiótechnikus, Vágó.

 

További információkért kövesd a TV2 Akadémia híreit a Facebook oldalunkon.

 

    


 

 
© 2023 TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság – Minden jog fenntartva!
Képzőintézmény: TV2 Média Csoport Zrt.
KSH szám: 24802882-6420-113-01
Felnőttképzési rendszer azonosítója: B/2020/001174
Általános Szerződési Feltételek nyilvános előadásokra