Kövessétek élőben a TV2 Akaédmia hallgatóit a FEM3 Café pénteki műsorában
Tovább »

Mokka beszélgetés a TV2 Akadémia új, Blogírás képzéséről!
Tovább »

Szépségkirálynő a 2016-os hallgatók között
Tovább »

Nagy Nikoletta, az idei Miss Universe Hungary szépségverseny győztese akár a TV2 új műsorvezetője is lehet. A fiatal lány ugyanis a korona mellé egy ösztöndíjat is kapott a TV2 Akadémiára, amit Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója adott át neki.
Tovább »

Vitányi Judit nagy álma vált valóra azzal, hogy a TV2 műsorvezetői székébe ülhet, ahogy ő fogalmazott, a TV2 Akadémiától kapta a jövőjét. Elárulta, hogy a zenészi pályától egy betegség terelte a televíziózás felé.
Tovább »

Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary tavalyi győztese a TV2 Akadémia hallgatójaként a Mokka díszletében vizsgázott. Elárulta, hogy nagyon szeretne műsorvezető lenni, és a tanulmányai során szerzett tapasztalatai a királynői teendőiben is sokat segítenek neki.
Tovább »

Nagy kihívás előtt állnak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói, ugyanis élő egyenes adásban vizsgáznak a FEM3 Caféban.
Tovább »

Yvonne Dederick, a TV2 Csoport ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa és Imre Andrea a TV2 Akadémia igazgatója elmondták, utánpótlás céljából indult az ...
Tovább »

A TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói élőben vizsgáztak a FEM3Caféban
Tovább »

Joshi Bharat Tárczy Eszterrel, a TV2 Akadémia közönségdíjas hallgatójával beszélgetett, aki műsorvezetőnek készül.
Tovább »