Rólunk
Szolgáltatások Tanáraink
Jelentkezés
Kapcsolat
Rólunk
Szolgáltatások
Felnőttképzések Nyilvános előadások Online tananyag Egyedi továbbképzések
Tanáraink
Jelentkezés
Közösség

Műsorvezető és szerkesztő-riporter képzés


Képzés elsődleges célja olyan televíziós szakemberek kinevelése, akik az iskola elvégzése után önállóan képesek bármilyen televíziós vagy egyéb műsor levezetésére.


Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy igazi tévés szakemberré váljanak hallgatóink, ismerjék meg a televíziós műsorkészítés minden szegmensét. A tanfolyamunk gyakorlatorientált. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a műsorvezető és szerkesztő-riporter képzés végére hallgatóink megfelelő szinten elsajátítsák, valamint a kurzus végén sikeres szóbeli és gyakorlati vizsgát tegyenek műsorvezetői, valamint szerkesztő- riporteri ismeretekből.
 

Óraadó tanáraink: Zele Krisztina, Kadlecsek Krisztián, Ligeti László, Somogyi Dóra, Pachmann Péter, Marsi Anikó, Sinkó Erika, Gönczi Gábor, Szűcs Dorottya, Dr. Trinn Adrienn, Malatinszky Péter, Németh Lajos, Ordasi Zsolt, Vitányi Judit, Várkonyi Attila, Budavári Fülöp, Vígh Róbert, Ivánkovics Flóra, Losonczi László, Oláh Ákos, Katona Andor, Köllő Babett, Horkai Pál, Csehy András, Takács Bence, Végh Zoltán.

Tantárgyak:

A képzés helyszíne:
1145. Budapest Róna utca 174.

A képzés ideje:
 • 1 éves képzés, két féléves bontásban

Az órák menete heti rendszerességgel:
pénteken 17:30 - 20:45 és szombaton 9:00 -15:45

*A pénteki órák félévenként 1-2 alkalmmal 15:30-kor is kezdődhetnek a tanári ráérés függvényében. 

 

A képzés díja:

577.500 forint+ÁFA (bruttó 733.425 forint)

A tandíjat két részletben is lehet fizetni.

 

Következő tanfolyam indulása: 2023. szeptember 29.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31.

A képzés megkezdésének feltételei:

 Jelentkezési lap
„Műsorvezető és szerkesztő-riporter képzés”


A képzésre való jelentkezéshez kérjük, add meg személyes adataidat!
A további teendőkről e-mailben értesítünk.Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Legmagasabb iskolai végzettséged

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

Számlázási név
Irányítószám
Település
Közterület, házszám (emelet, ajtó)
Szolgáltatások

Ha érdekel a televíziózás világa, és szeretnéd testközelből megtapasztalni, milyen is a kameracsapat részeként működni, jelentkezz kameratechnikusi képzésünkre és bővítsd nálunk a tudásod!
Ha érdekel a televíziózás világa, és szeretnéd megérteni, mi a jó vágó munka lényege, akkor jelentkezz Vágó képzésünkre! Tanulj meg vágni a legjobbaktól és legtapasztaltabbaktól!
Szeretnél televíziós műsorok hangzásáért felelni? A legtöbbször zenében és hangokban gondolkozol?
Ha érdekel a televíziózás világa, szeretnéd a munkádat egy szuper csapatban végezni, és érdekel az, hogy hogyan épül fel egy gigastúdió, akkor jelentkezz stúdiótechnikus képzésünkre és bővítsd nálunk ...
Érdekel az online újságírás? Szeretnél profi szakemberektől tanulni? Akkor jelentkezz a TV2 Akadémia online újságíró-szerkesztő kurzusára!
A gyakorlatra épülő képzés ideje alatt a hallgatók megtanulják a sportújságírás alapjait, közvetítenek, riportokat készítenek, tudósítanak, szerkesztenek és műsort vezetnek. Mindezt profi ...
Képzés elsődleges célja olyan televíziós szakemberek kinevelése, akik az iskola elvégzése után önállóan képesek bármilyen televíziós vagy egyéb műsor levezetésére.
Ha igazán kreatív embernek tartod magad, de eddig nem hagytad szárnyalni a fantáziádat, akkor itt az ideje, hogy szabadon engedd a képzeletedet, tudásodat. ÚJ TANFOLYAM INDUL A TV2 AKADÉMIÁN! ...

 

 
© 2024 TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság – Minden jog fenntartva!
Képzőintézmény: TV2 Média Csoport Zrt.
KSH szám: 24802882-6420-113-01
Felnőttképzési rendszer azonosítója: B/2020/001174
Általános Szerződési Feltételek nyilvános előadásokra