Rólunk
Szolgáltatások Tanáraink
Jelentkezés
Kapcsolat
Rólunk
Szolgáltatások
Felnőttképzések Nyilvános előadások Workshopok Egyedi továbbképzések
Tanáraink
Jelentkezés
Közösség

Televíziós műsorkészítő„Én az akadémiától a jövőmet kaptam. Remélem, hogy hamarosan ezt ti is elmondhatjátok magatokról!”


Vitányi Judit


Mindig is érdekelt a média világa, de nem tudod eldönteni, hogy melyik területen indulj el? Belevágnál, de ott motoszkál benned: mi van, ha álmaidban műsorvezető voltál, ám félévkor úgy érzed, inkább lennél száguldó riporter vagy videózsurnaliszta?
Hadd legyünk a lámpásod a megújult képzésünkkel, hogy ne útvesztőnek érezd a média világát, hanem egy csodálatos lehetőségnek, amelynek kapujában állva már pontosan tudod, hogy melyik úton indulnál el és lehetnél sikeres!

Mit ígérünk?
Tapasztalataink alapján a hallgatóknak előzetesen nincsen megfelelő ismeretük a média kínálta lehetőségekről. Műsorvezető, sportriporter, riporter, showműsor- és hírszerkesztő, online újságíró/videózsurnaliszta csak néhány kiemelt terület, amelyekben lubickolhat az, aki önmagára talál. Számunkra nem az a fontos, hogy minél többen jelentkezzenek, hanem az, hogy minél többen megtalálják a sikerhez vezető utat.


A lámpás a kínálatunkban a következőket jelenti:

A képzés elsődleges célja olyan televíziós szakemberek kinevelése, akik az iskola elvégzése után önállóan képesek bármilyen televíziós vagy egyéb műsor levezetésére, show-, magazin- és hírműsorok szerkesztésére, mérkőzések kommentálására, riporteri-, online újságírói, videózsurnaliszta feladatok ellátására. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyakorlatorientált képzésen igazi tévés szakemberré váljanak a hallgatóink, ismerjék meg a televíziós műsorkészítés minden szegmensét.

Profi környezet és körülmények: TV2-es stúdiók, díszletek, külsős helyszínek

Ismert és elismert szakemberek: Bebesi-Horváth Kata, Dr. Trinn Adrienn, Gáspár Ágnes, Gönczi Gábor, Harle Tamás, Horkai Pál, Ivánkovics Flóra, Kadlecsek Krisztián, Katona Andor, Kolozsi Ildikó, Köllő Babett, Ligeti László, Losonczi László, Malatinszky Péter, Marsi Anikó, Németh Lajos, Novák András, Pachmann Péter, Pécsi Andor, Somogyi Dóra, Szűcs Dániel, Szűcs Dorottya, Várkonyi Attila, Vígh Róbert, Vitányi Judit, Zele Krisztina.

Néhány a tantárgyaink közül:

Műhelyek:

Sportriporter jelölteknek kiegészítés: ezeken a műhelyeken az alapok a sportriporteri területre is érvényesek, a gyakorlatok pedig lehetnek sportosak!

A képzés helyszíne:
TV2, 1145. Budapest Róna utca 174.

A képzés ideje:
A TV2 féléves alapképzésének időtartama fél év.

Az órák menete heti rendszerességgel:
Péntek: 17:30- 20:45
Szombat: 9:00 – (12:15, 14:00) 15:45


Esetenként délutáni órák is lehetségesek szombaton, amelyről már a képzés kezdetekor értesülnek a hallgatók.

A képzés díja:
Bruttó 350.000 Ft.
A tandíjat két részletben is lehet fizetni.

Következő tanfolyam indulása: 2024. szeptember 27.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 31.

Felvételi követelmények és a továbbképzés megkezdésének feltételei:
• Érettségi bizonyítvány bemutatása (külföldön szerzett bizonyítvány esetén hivatalos fordítás)
• Tandíj rendezése a beiratkozás előtt, a képzés megkezdése előtt
• Angol nyelvtudás előnyt jelent

 

Szolgáltatások

Alapképzések

Jelentkezési előfeltételek: érettségi és sikeres felvételi vizsga

„Én az akadémiától a jövőmet kaptam. Remélem, hogy hamarosan ezt ti is elmondhatjátok magatokról!” Vitányi Judit Mindig is érdekelt a média világa, de nem ...
Ha érdekel a televíziózás világa, és szeretnéd testközelből megtapasztalni, milyen is a kameracsapat részeként működni, jelentkezz kameratechnikusi képzésünkre és bővítsd nálunk a tudásod!
Ha érdekel a televíziózás világa, és szeretnéd megérteni, mi a jó vágó munka lényege, akkor jelentkezz Vágó képzésünkre! Tanulj meg vágni a legjobbaktól és legtapasztaltabbaktól!
Ha érdekel a televíziózás világa, szeretnéd a munkádat egy szuper csapatban végezni, és érdekel az, hogy hogyan épül fel egy gigastúdió, akkor jelentkezz stúdiótechnikus képzésünkre és bővítsd nálunk ...
Ha igazán kreatív embernek tartod magad, de eddig nem hagytad szárnyalni a fantáziádat, akkor itt az ideje, hogy szabadon engedd a képzeletedet, tudásodat. ÚJ TANFOLYAM INDUL A TV2 AKADÉMIÁN! ...

Speciális továbbképzések

Jelentkezési előfeltételek: TV2 Akadémia Televíziós műsorkészítő végzettség, vagy felnőttoktatásban/szakképesítésben/felsőoktatásban megszerzett televíziós műsorkészítő tanfolyam elvégzését igazoló dokumentum.

Képzés elsődleges célja olyan televíziós szakemberek kinevelése, akik az iskola elvégzése után önállóan képesek bármilyen televíziós vagy egyéb műsor levezetésére.
„Elcsépeltnek tűnhet, de igaz, a téma az utcán hever. Te is lehetsz riporter!” Ligeti László Mit ígérünk? Ha a műsorvezető a tévé arca, akkor a szerkesztő a ...
Mit ígérünk? Ha a műsorvezető a tévé arca, akkor a szerkesztő a szíve. A motor, amely összeköt, összetart és előre visz. Nem mindenki alkalmas erre a ...
A gyakorlatra épülő képzés ideje alatt a hallgatók megtanulják a sportújságírás alapjait, közvetítenek, riportokat készítenek, tudósítanak, szerkesztenek és műsort vezetnek. Mindezt profi ...
„A VJ tulajdonképpen egyszemélyes szerkesztőség, a száguldó riporter, aki videózik, cikket ír és fotós is egyben. Jolly Joker, aki minden területen bevethető ...
Szeretnél televíziós műsorok hangzásáért felelni? A legtöbbször zenében és hangokban gondolkozol?

 

 
© 2024 TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság – Minden jog fenntartva!
Képzőintézmény: TV2 Média Csoport Zrt.
KSH szám: 24802882-6420-113-01
Felnőttképzési rendszer azonosítója: B/2020/001174
Általános Szerződési Feltételek nyilvános előadásokra